Sunday, February 15, 2015

Fairies Colouring and Sticker Book

Zilele trecute I. a primit de la Adina (Citeste cu mine) cartea Fairies Colouring and Sticker Book (editura Usborne). Noi pana acum nu am avut carti de colorat de la editura Usborne - am fost placut impresionata de calitatea acestei carti. De altfel, a venit la momentul potrivit, cand I. a trebuit sa stea mai multe zile in casa, datorita unei viroze urate, iar aceasta carticica a ajutat-o sa se mai inveseleasca si sa ii umple timul intr-un mod frumos si creativ.


Aceasta carticica dragalasa, dedicata fetitelor peste 3 ani, este alcatuita din doua parti - prima parte contine scene diverse din viata zanelor (gradina secreta, palatul zanelor, etc), pe care copiii le vor completa cu stickerele aflate in sectiunea din mijloc; fiecarei scena ii corespunde o pagina de stickere.


Fiecare scena este insotita de un text simplu pe cateva randuri in limba engleza, copilul avand in acest fel ocazia sa citeasca, sau sa i se citeasca de catre parinte.

Waterfall fairies:


Secret garden:

Asa arata pagina de stickere corespunzatoare scenelor:


Si o scena - Tea Party - completata de I.


Partea a doua a cartii contine cateva scene de colorat.


Din nou, cu un mic text pe fiecare pagina, folositor pentru invatarea vocabularului in limba engleza.



Daca v-am facut curiosi cu aceasta carte, va invit sa frunzariti albumul de carti Usborne pe care Adina (Citeste cu mine) le are pe stoc. Sunt carti aflate acum la reducere, la preturi foarte bune, sunt sigura ca veti gasi ceva interesant.
Mie sincer imi place setul My Reading Library , dar si Stories for Little Girls, aflate la pret redus amandoua!

Adina, iti multumim pentru dar!

No comments:

Post a Comment