Sunday, January 13, 2013

Free iPad/iPhone Apps / Unde gasim aplicatii iPad/iPhone gratuite?

- the English translation will soon be available - 

Noi folosim zilnic iPad-ul pentru invatarea acasa. Va voi arata in alta postare care sunt aplicatiile noastre preferate, insa acum as vrea sa va povestesc despre cum gasiti aplicatii gratuite.

Deci, unde gasim aplicatii iPad gratuite? Ma refer mai ales la aplicatii educative, pentru copii. Bineinteles, in App Store, in iTunes - se gasesc multe aplicatii gratuite - insa cele mai multe sunt varianta 'LITE' - doar cu cateva optiuni a aplicatiilor - si trebuie platita o taxa pentru aplicatiile complete. Aplicatiile serioase, care merita atentia noastra, care sunt intr-adevar educative, in general nu sunt gratuite.

Ceea ce am aflat eu in timp, este ca developerii de aplicatii din cand in cand ofera coduri pentru descarcarea gratuita a aplicatiilor lor. Ei ofera codurile pe paginilor lor de facebook (de aceea se merita sa urmariti paginile aplicatiilor de interes). Coduri se ofera in fiecare vineri, tot pe Facebook, pe pagina App Friday. Urmarita aceasta pagina vinerea, sunt anumite intervale orare cand unii developeri ofera coduri pentru descarcare gratuita a aplicatiilor educative. Developerii organizeaza si mici concursuri, care au ca premii coduri pentru aplicatii.

De asemenea, dezvoltatorii de aplicatii din cand in cand ieftinesc sau chiar ofera gratuit pentru cateva zile aplicatiile lor. Tot pe pagina App Friday veti vedea ca in fiecare vineri sunt un numar de aplicatii reduse sau gratis, doar pe parcursul zilei de vineri. In Download Center vedeti lista aplicatiilor care au fost disponibile in fiecare vineri.

Unde mai gasiti listate ofertele de aplicatii reduse sau gratuite?
De exemplu, o aplicatie care este acum gratuita si care noua ne place foarte multe este de la Good Neighbor Press si este pentru invatarea denumirii culorilor in engleza.

Iar pe blogul american 1+1+1=1 veti gasi modul in care ei urmaresc aplicatiile care se ieftinesc sau devin free.

Daca doriti sa aflati care aplicatii se ieftinesc, urmariti pagina noastra de Facebook, eu voi posta pe Facebook aplicatiile de care voi afla ca devin gratuite.

No comments:

Post a Comment